Kalustelasit

Keittiön vältilan lasit

Kaapistojen välitilaan tehdään paljon erilasia lasi- ja peiliratkaisuja laattojen sijaan. Yhdestä palasta tehty välitilan lasi on yhtenäisen ja tyylikkään näköinen ilman ylimääräisiä saumoja. Lasina voi olla koristelasi, taustamaalattu lasi (kaikki RAL-värikartan sävyt), sulatettu lasi, hiekkapuhallettu lasi, kierrätyslasi jne. Keittiön ilmettä ja tunnelmaa voi myös muuttaa laittamalla kirkkaan lasin taakse tapetti tai kuvia, joita voi vaihtaa vuodenajan tai sisustustyylin mukaan.

Lasit voidaan kiinnittää tasutaseinään esimerkiksi alumiinisin listoin, koristeruuveilla tai massalla.

Katso lisää kuvia keittiön välitilan laseista kuvagalleriastamme.

 

Takaneduslasit

Takaneduslasit saatavana mittojen mukaan karkaistusta turvalasista. Lasit saatavina myös fasettihiotulla reunalla sekä etukulmien pyöristyksillä.

Vaihtoehtona myös tehdä kuviointeja lasiin lasimaaleilla. Sävyjä useita.

Vakiomittaisten takaneduslasien koot ja hinnat

 

Lasipöydät

Pöytälevy paksusta lasista on upea kaluste. Pöydän kanneksi on useita vaihtoehtoja. Yksi suosituimmistamme on sulatettu paksu lasi, jolloin lasien väliin muodostuu ilmakuplia. Sävyvaihtoehtoina kaikki ikkunalasin sävyt.

Lisäksi meiltä saa myös pöydän päälle lasilevyn, suojaamaan tai peittämään pintaa. Lasista voidaan valmistaa myös jalatkin!

 

Lasihyllyt

Näyttävät lasihyllyt kirkkaasta- sävyllisestä tai sulatuslasista. Hyllyihin voidaan myös sulattaa yksilöllisiä kuvioita. Useita kannakevaihtoehtoja.

 

Vitriinit

Valmistamme lasivitriinit uv-liimaamalla ja heloilla tai alumiinilistoilla kasattuina.  Myös akvaariot ja terrariot valmistamme mittatilaustöinä.