Lasilinkki

Yritys

Lasilinkki Oy on vuonna 1983 Kuopioon muuttanut täyden palvelun lasitalo. Yrityksen perustaja Erik Aravirta toimi työurallaan 50 vuotta lasin parissa ja on alan uranuurtajia Suomessa. Nykyisten omistajien, Erikin tyttären Arjan ja hänen tyttäriensä rakkaus lasiin kasvoi luontevasti kotipiirissä ja he ovat luotsanneet yrityksen kehittymään ajan mukana, kuitenkaan pitkiä perinteitä unohtamatta.

Lasilinkki on kasvanut täyden palvelun lasitaloksi, joka on valtakunnan eturivissä erityisesti sisustus- ja taidelasin tarjoajana. Yrityksen tuotteiden painopiste on yhä voimakkaammin lasin sulatuksessa ja oman lasijätteensä uusiokäytössä; perinteikkäämpiä tekniikoita, kuten tiffany- ja lyijylasi - sekä hiekkapuhallustekniikoita unohtamatta.

Yrityksen tuotteet tehdään aina mittatilaustyönä. Suuret sulatusuunit mahdollistavat isojenkin lasielementtien valmistamisen.

 

Toimitilat

Lasilinkillä on Kuopion Neulamäessä omat noin 1500 m2:n toimitilat. Saman katon alta löydät  perinteisen lasiverstaan, peili- ja taidelasimyymään ja ison näyttelytilan.

 

Toiminta-ajatus

Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä joustavasti ja ammattitaidolla. Vahvuutemme piilee monipuolisuudessa, kokemuksessa ja innovatiivisuudessa.

 

Luomme lasista - luotamme lasiin