Lasistudio

Näin me sen teemme

Meillä on hallussa useita eri tekniikoita, joilla lasiin saadaan yksilöllisiä kuvioita ja erilasia pintoja.

Suihkuseinämät, saunan ovet, lasialtaat, keittiön välitilan lasit, pöydät, lautaset, valaisimet sekä monet muut sisustuksessa käytettävät lasipinnat voidaan kuvioida ja värittää seuraavilla tekniikoilla sekä näiden yhdistelmillä.

lue lisää >

 

Lasin sulatus

Sulatustekniikalla teemme toki paljon muutakin kuin lavuaareja ja seiniä, koruista kaapistojen oviin. Suosituiksi ovat tulleet lasiset ovenkahvamme.

Tällä hetkellä työskentelemme neljällä erikokoisella uunilla, joita myös vuokraamme harrastajien käyttöön. Myymälästämme löytyy myös kaikki muutkin sulatustöiden tekemiseen tarvittavat materiaalit.

Lue lisää >

Tiffany- ja lyijylasit

Lasitöiden tekeminen on luova harrastus, joka ei välttämättä ole ollenkaan niin vaikeaa kuin miltä se näyttää. Kärsivällisyyttä vaativa perinteinen tiffanytekniikka tuottaa upeita persoonallisia töitä. Vain mielikuvitus on rajana harrastuksen edetessä kokemuksen myötä pienimuotoisista kodin kaunistuksista yhä vaativampiin töihin.

Lue lisää >

Lasimosaiikki

Erilaisista lasinpalasista voit koota näyttävän, omannäköisesi sisustusesineen. Herätä vaikka vanha lipasto henkiin päällystämällä se lasimosaiikilla. Jos taas haluat tehdä seinälampun, saat taivutetun pohjalasin meiltä.

Varaa aikaa, kun tulet ostoksille. Katsele rauhassa mallikirjoja, alan uusimpia lehtiä ja valokuvia. Henkilökunta auttaa sinua mielellään; istahdetaan vaikka yhdessä kahvikupposen ääreen ja jutellaan.

Lue lisää >

 

Sisustus- ja taidelasimyymälä

Tiloissamme Kuopion Neulamäessä löytyvät tuotantotilamme, iso myymälä, sekä uudet monipuoliset näyttelytilamme. Tervetuloa tutustumaan lasin valtakuntaan!

Lasikurssit

 

Järjestämme toimitiloissamme lasikursseja, joilla tutustutaan lasin sulatukseen ja lasimaalaukseen. Kurssit sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin lasiharrastajille. Lisätietoa kursseista ja ajankohdista löydät täältä.