Pisarasuojat

Soita ja kysy lisää pisarasuojistamme!

Pisarasuojat asiakaspalvelupisteisiin

Suojaa henkilökuntasi ja asiakkaasi, nyt ja tulevaisuudessa. Valmistamme pisarasuoja pleksejä mittatilaustyönä palvelu- ja myyntipisteisiin. Saatavina jalallisina tai kassoille kiinteästi asennettavina. Lisäsuojat sopivat hyvin kauppoihin, pankkeihin, apteekkeihin, lääkäriasemille, huoltoasemille – kaikkialle missä kasvotusten tapahtuva vuorovaikutus on arkipäivää.

Helppo puhdistaa ja desinfioida, puhdistus miedolla fairy vedellä ja pehmeällä liinalla. Oheisen taulukon kautta lisätiedot siitä, mitä aineita pc-materiaali kestää.

Henkilökuntamme neuvoo teitä mielellään ja auttaa suunnittelemaan juuri teille sopivan ratkaisukokonaisuuden.

Standardimallit

Kevytrakenteinen pisarasuoja kustomoiduilla pleksijaloilla! Materiaalina 4 mm polykarbonaatti, suojan koko on 760×680 mm, palveluaukko keskellä 500×150 mm. Hinta vain 150 € sis. alv 24 % +toimituskulut.

Pisarasuoja tukevilla alumiinijaloilla, materiaalina 4 mm polykarbonaatti. Suojan kokonaismitta on 1000x700mm, palveluaukko 150 mm korkea, jalkojen syvyys 200 mm (pöydällä ollessa molemmin puolin jalka tulee pleksistä ulospäin 85 mm). Alumiinijalkaisen suojan saa myös niin että alhaalle jää vain 40 mm rako, jolloin se soveltuu erinomaisesti vaikka neuvottelutilaan tai omaisten tapaamiseen. Hinta 220 € sis. alv 24 % + toimituskulut.

Räätälöidyt ratkaisut

Mikäli palvelupisteeseesi ei istu mikään perusmalli, suunnittelemme ja toteutamme myös räätälöityjä suojaratkaisuja. Suojat ovat taivutettavissa ja muokattavissa toiveiden mukaan esim. maksupäätteen reikälevyyn. 6 mm polykarbonaatti on kovapintainen ja kestää kulutusta.

Saatavana kiinteästi asennettavana palvelutiskiin tai alumiinisilla tukijaloilla seisova suoja, lisäksi tarjolla myös tilanjakaja sekä palvelupisteiden välinen välisuoja. Omilla jaloilla seisova suoja on helppo ja nopea ottaa käyttöön eikä vaadi asennusta rakenteisiin.

Saatavana myös erikseen räätälöityjä ratkaisuja takseihin sekä henkilö- että tila-automalleihin ja myynti-/ruokavaunuihin (ks. sivun alla osassa tuotekuvia).

Räätälälöityjen suojien hinnat alkaen:
– 100 €/kpl (sis. alv 24 %) palvelutiskiin kiinni ruuvattavat
– 200 €/kpl (sis. alv 24 %) alumiinijalallinen suojalevy
– Tilanjakajat ja palvelupisteiden väliset välisuojat tapauskohtaisesti
– Isoissa tilauksissa tilaushinta katsotaan erikseen

Kasvovisiiri

Kasvovisiirit valmistetaan käsityönä tilauksien mukaan. Kasvovisiiri sopii hyvin käyttöön terveydenhuoltoon ja erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin. Polykarbonaattivisiirillä varustettu kasvosuojain on kevyt ja tukeva. Laaja näkökenttä lisää myös työturvallisuutta. Kasvovisiirissä on joustava, vaahdotettu PE-pehmusteinen pääpanta neopreeninauhalla, joka ei rasita otsan ihoa liikaa.

Kasvovisiirimme on uudelleenkäytettävä ja on helppo myös puhdistaa. Puhdistus miedolla fairyvedellä ja pehmeällä liinalla. Oheisen taulukon kautta saat lisätiedot siitä, mitä aineita pc-materiaali kestää.  Kasvovisiirin pehmusteosan voi myös pestä desinfiointiaineella tai saippuavedellä. Otsapannassa olevan neopreeninauhan puhdistus vain desinfioimalla esim. pyyhepaperia käyttäen, neopreeni ei kestä hirmu hyvin vesipesua. Visiiri on kestävä, mutta pehmeät osat kuluvat nopeammin, jolloin uudelleenkäyttökerrat vaihtelevat käytön kuluttavuuden mukaan.

Hinnasto

Kasvovisiirillä varustetut lippikset ehkäisevät pisaroiden leviämistä ja sopivat hyvin palvelualoille kuten ravintolatyöntekijöille. Lippismallimme on myös kätevä väliaikaisena lisäsuojana työntekijöille, jotka joutuvat asioimaan päivittäisessä työssään oman työympäristönsä ulkopuolella.

  • Basic-malli (otsapannan syvyys n. 4,5 cm) säädettävällä kuminauhalla 29 € sis. alv 24 % / kpl
  • Deep-malli (otsapannan syvyys n. 8 cm) säädettävällä kuminauhalla, visiirin alla on tilaa mm. luupeille, otsapannassa huurtumisenesto rei’itys 32 € sis. alv 24 % / kpl
  • Freestyle-mallissa lippis kasvovisiirillä, 25 € sis. alv 24 % / kpl

Kasvovisiirit valmistetaan tilauksesta, toimitusajat vaihtelevat tuotannon tilanteen mukaan 5-14 pv. Isommat tilaukset katsotaan erikseen

Huom. Kasvovisiiri ei ole CE-merkitty, suositellemme yhä huolehtimaan etäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Turvavälitarrat

Meidän kauttamme voit nyt myös helposti tilata turvavälitarrat palvelupisteillenne. Turvavälitarrat ohjaavat ja muistuttavat asiakkaitanne pitämään turvavälin jonottaessaan vuoroaan kassalle.

– Halkaisija 600mm

Hinta: (alv 0 %)

– Asennettuna 35 €/kpl
– Ilman asennusta 25 €/kpl

Toimitusehdot

Toimitusaika

– Tilauskannan mukaan

Toimitus

– Noudettuna Lasilinkistä
– Toimitus/asennus paikan päälle Kuopion alueella (ajoveloitus 30€)
– Toimitus muualle Matkahuollon kautta